Yhteystiedot

Turun Astangajooga (Eikama Oy) 

address: Saippua-Center, Artturinkatu 2E, 20200 TURKU 

GSM 040 565 4528

e-mail: turku(at)astanga.fi

Katso kartta Google Maps:issa 

Bussiyhteydet: Numerot 8 (Ruissalo) ja 220 (Ihala/Mylly, Länsinummi): Jää pois Artturinkadun pysäkillä Ruissalontiellä Saippua-Centerin vieressä.

Numerot 32 (Pansio); 42 (Perno) ja 100 (Messukeskus): Jää pois Sairashuoneenkadun pysäkillä Pansiontiellä, ja jatka suoraan kohti Saippua-Centerin isoa pystykylttiä, joka näkyy pysäkille asti.

Numerot 90, 91 (Perno, Pansio); 221 (Ihala/Mylly) ja 12 (Härkämäki): Jää pois Arvinkadun pysäkillä Puutarhakadulla, ja kävele alas Arvinkatua, mene meluaidan läpi ja ison tien (Pansiontie) yli, niin olet Saippua-Centerin kulmalla.

Hinnat

  normaali
hinta
alennettu
hinta

kurssit    
     
  alkeiskurssi (viikonloppu) 60 € 50 €
     
     
viikkotunnit    
  ohjatut ja mysore -tunnit 10 € 8 €
  omatoimitunnit 5 € 4 €
  10x sarjakortti (voimassa 15.8. asti) 95 € 75€
  Muu sarjakortti (5-9 kertaa 9,5€/7,5€)  NX9,5€  NX7,5€

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Erikseen järjestettävillä vierailevien opettajien kursseilla tai tunneilla saattaa olla tästä hinnastosta poikkeavat hinnat; mutta niistä ilmoitetaan tapahtumakalenterissa kurssitiedotteen yhteydessä erikseen.

Alennettuun hintaan ovat oikeutettuja alle 18-vuotiaat, perustutkinto-opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, äitiys- tai vanhempainlomalla olevat ja varus- tai siviilipalvelushenkilöt todistusta vastaan. Normaalihinta koskee päätoimisesti työssäkäyviä. 

SporttiPassi verkkomaksun ohjeet asiakkaille: Mikäli käytössäsi on SporttiPassi voit maksaa kurssi- ja harjoitusmaksusi SporttiPassin verkkomaksulla *Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.sporttipassi.fi -sivulla *Valitse SporttiPassin verkkomaksu *Valitse riippuvalikosta Turun Astangajooga *Kirjoita summa euroissa *Kirjoita mitä maksu koskee *Paina maksa Säilytä saamasi tekstiviesti kuittina.

Meillä käy Tampereen, Jyväskylän, Lahden, Kuopion ja Oulun astangajoogakoulujen voimassa olevat kortit - ja vastavuoroisesti meidän kortti käy heillä. Helsingin Astangajoogakoulun saleille pääsee voimassa olevalla kortilla 3 euron lisämaksua vastaan - ja vastavuoroisesti heidän korteillaan pääsee meille samoilla ehdoilla.

Yritykset ja muut riittävän suuret ryhmät voivat tiedustella itselleen räätälöityjä erikoisharjoituksia tai – kursseja. Myös yksityistunteja voi tiedustella puhelimitse tai sähköpostitse.

Pankkiyhteys:

IBAN FI73 5711 6120 1381 40, BIC : OKOYFIHH (Eikama Oy)

HUOM! Viitenumerot: kortit ja kertamaksut: 55; kaikki kurssit: 39; salivuokra: 13.

Ota maksutosite mukaan salille!

JOS olet jo maksanut jonkun kurssimme, tai osan kurssista, ja haluat perua osallistumisesi, niin veloitamme peruutusmaksun 20€.

Salillamme käy maksuvälineenä käteinen, Smartum-liikunta- ja kulttuurisetelit, TYKY -kuntosetelit, Virike-setelit, Edenred-mobiilimaksu ja sähköinen SporttiPassi.

Korteilla ei voi toistaiseksi maksaa. 

Kalenteri

FacebookTwitterLinkedIn