Tuntien kuvaukset

Ohjatut tunnit:

Ohjattu (alkeet) = astangajoogan alkeet alkeiskurssin jo käyneille.

Pitkä ohjattu = astangajoogan 1. sarja navasanaan asti. (Pitkän ohjatun päätteeksi aina lyhyt pranayama eli hengitysharjoitus, johon saa jäädä, jos haluaa jatkaa harjoitusta rauhallisemmissa merkeissä vielä puolisen tuntia.)

Ohjattu/Alkeismysore = ohjattu tunti, jonka aikana harjoitellaan osittain oman hengityksen tahdissa ja tehdään muutama uusi asana alkeisharjoituksen jatkoksi; (HUOM! Mysoretunneille voi siirtyä myös ilman alkeismysoretunnille osallistumista. Alkeismysoretunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen; kunhan on joskus käynyt astangajoogan alkeiskurssin.)

Ohjattu+mysore (SU) = ensin ohjatusti seisomasarja kaikille yhteisesti - ja sen jälkeen kaikki jatkaa omaan tahtiin eli mysoretyyliin harjoituksen loppuun. Kaikille avoin.

Mysore:

Mysore = kaikki tekevät omaa harjoitustaan oman hengityksen tahdissa. Kakki saattavat siis tehdä erimittaista ja osin täysin eri näköistä harjoitusta. Ohjaaja kiertää salissa ja avustaa ihmisiä yksilöllisesti. Kun alkaa käymään mysoretunnilla, niin aluksi tehdään esim. alkeisharjoitus omaan tahtiin. HUOM! Aamumysoreen voit tulla aloittamaan välillä klo 6:15 - 7:45. Ovet aukeaa n. klo 6:00. Voit tehdä oman harjoituksesi omaan tahtiin loppuun, vaikka se kestäisi pitempään kuin klo 7:45 asti.

Poikkeukset tuntiaikatauluumme:

Viikonloppuisin saattaa olla tavallisia tunteja peruttuna vierailevien opettajien kurssien takia, ks. Ajankohtaista-sivulta tarkemmat tiedot, niistä ilmoitetaan aina 2-6 viikkoa etukäteen.

Pyhien ja loma-aikojen poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen.

Kalenteri

FacebookTwitterLinkedIn