Marko Intiantuliaiskurssi

19
touko
2018
Marko Intiantuliaiskurssi

09:30 - 14:00

Turun AstangajoogaMarko Intiantuliaiskurssi
Ohjelma:

LA Astanga Vinyasa-päivä
9:30-11:30 Ohjattu 1. sarja Masterjin maustein
12:30-14:00 vinyasa-nostot ja hypyt

SU Nadi Shodhana-päivä
9:30-11:30 Ohjatusti ja sovelletusti 2. sarjaa Masterjin maustein
12:30-14:00 Nadi Shodhana ja muita hengitysharjoituksia

Marko oli opettajansa M.S. Vishvanathin, oppilaiden kesken Masterjin, kahden kuukauden koulutuksessa viime vuonna (1. sarja) ja kuukauden koulutuksessa tänä vuonna (2. sarja). Tämä oli Markon 12. Mysoren matka, ja neljättä kertaa nykyisen opettajan "matkasssa".

Masterji on edesmenneen astangajoogan päägurun Sri. K. Pattabhi Joisin sisarenpoika ja läheinen oppilas suoraan Mysoresta. Hän on Suomessa toista kertaa loppukesästä tai alkusyksystä.
Tänä vuonna ensikertaa myös Turussa!!

Kurssit Intiassa ovat olleet antoisia. Niiden aikana on käyty astangajoogan 1. ja 2. sarjat hyvinkin tarkasti läpi. Sen pohjalta on tarkoitus pitää ohjatut tunnit "Masterjin maustein" eli käymme parin tunnin aikana läpi koko "ykkössarjan" lauantaina, ja osan "kakkosarjaa" sunnuntaina. Näiden aikana pyrimme antamaan jonkin mielenkiintoisen "pointin" joka asanasta, ja osin myös vinyasa-liikkeistä.

Toisella tunnilla lauantaina pureudumme syvemmälle vinyasa-nostojen ja hyppyjen saloihin. Puramme väli-vinyasan osiin tarkemmin, katsoen mistä se koostuu, ja mitä sen tekemiseen tarvitaan, ja teemme siihen valmistavia lisäharjoitteita. Tälle tunnille voi tulla vaikka ei olisi tehnyt astangajoogaa aiemmin!

Toisella tunnilla sunnuntaina pranayama- eli hengitysharjoitus aloittaen nadi shodhanasta, joka on siis samanniminen hengitysharjoitus, kuin toinen asentosaraja. Tälle tunnille voi myös tulla vaikka ei olisi tehnyt astangajoogaa aiemmin!

Kurssille voi tulla vain osittain tai kokonaan, vain yhtenä päivänä tai kahtena, vain aamulla tai päivällä.

Hinnat:
25/20€ per aamuharjoitus;
15/10€ per päivätunti;
Koko Kurssi 75/55€.
FacebookTwitterLinkedIn