Lähestyvät tapahtumat, Kategoria Kurssit
17
maalis
2018
Anouk Hummelin yinjoogakurssi

13:00 - 15:30

Turun Astangajooga

Anouk Hummelin yinjoogakurssi
LA-SU

Aika: 13:00 - 15:30

Hinnat: 2 pvää 60/50 €, 1 pvä 35/30 €


Kaikille avoin yinjoogakurssi; opettajanan seritfioitu yinjoogaopettaja Anouk Hummel Hollannista!
Käytäntöä ja teoriaa nivoutuneena yhteen kaksi ja puoli tuntia päivässä.
Lauantaina keskitymme yinjoogan periaatteisiin, toiminnalliseen anatomiaan ja fyysisiin hyötyihin.
Sunnuntaina keskitymme kiinalaiseen teoriaan viidestä elementistä ja meridiaanesita sekä harjoituksen energeettisiin hyötyihin.
Opetus englanniksi ja alla tarkemmat tiedot englanniksi, jos haluat kysyä lisätietoja suomeksi, niin lähetä spostia: turku@astanga.fi.

SPECIAL YIN YOGA COURSE - IN ENGLISH

During this special course Anouk will take you into the world of Yin Yoga; a calm, balancing and profound practice. On both days some theory (not too much) will be combined with a long and very relaxing and soothing Yin Yoga practice!

On Saturday we will focus mostly on the principles of the Yin Yoga practice, its functional anatomy and the physical benefits of the practice.

On Sunday we will look into the Chinese Five Elements theory and the Meridian System, from which you will get a better understanding of the energetic effects and benefits of Yin Yoga practice.

The course is suitable for everyone who is interested in Yin Yoga; for all levels of practitioners - beginners also welcome!


ABOUT ANOUK

Anouk is a certified Yin Yoga teacher, originally from Amsterdam, The Netherlands. She is passionate about Yin Yoga and devoted to sharing the teachings from Paul Grilley with as many souls as possible, also in Finland.

She completed her Yin Yoga & Chakra Study teacher training (RYT 200) in Amsterdam with Anat Geiger, Johan Noorloos and Marcel van de Vis Heil. To deepen her knowledge of the functional anatomy in Yin Yoga, she soon after completed her Yin Yoga & Anatomy Immersion (RYT 100) with José de Groot. Her teachers Anat and José have been senior assistance of Paul and Suzee Grilley for many years now.

Anouk also works as a Yoga Therapist, Reiki Healer and Life Balance Coach.
14
huhti
2018
Frank Kappasin viikonloppukurssi

09:30 - 12:00

Turun Astangajooga

Frank Kappasin viikonloppukurssi

LA-SU klo 9:30-12:00, mysore (voit tulla aloittamaan mihin aikaan vaan välillä 9-11, ohjaus loppuu klo 12)
LA klo 14:00-16:00 Shaktajooga - rentouttava ja rauhoittava shaktajoogatunti (Frank on juuri käynyt shaktajooga-ohjaajakoulutuksen vuonna 2016)

HUOM ! kurssille voi tulla myös vain 1 päiväksi.

Kurssilla opettajana Frank Kappas, joka on yksi kokeneimpia suomalaisia astangajoogan opettajia.

Frank Kappasin astangajooga intensiivikurssi kestää kaksi päivää - ja tarkoittaa mahdollisuutta harjoitella tavallista intensviivisemmin kokeneen opettajan ohjauksessa. (Mutta voit tulla myös vain osalle kurssia.)

Lauantaina ja sunnuntaina astangajoogalle tyypillistä oman hengityksen tahtiin tapahtuvaa mysoreharjoittelua. Ja samalla on mahdollista saada asanoiden yksilöllisiä sovelluksia ja terveellisiä linjauksia, jos on ongelmia kehon kanssa.

Kurssin hinta (3 harjoitusta) 70/55€; jos tulet vain osalle kurssia, niin maksu 25/20€ per harjoitus.

Tervetuloa!!
19
touko
2018
Marko Intiantuliaiskurssi

09:30 - 14:00

Turun Astangajooga

Marko Intiantuliaiskurssi
Ohjelma:

LA Astanga Vinyasa-päivä
9:30-11:30 Ohjattu 1. sarja Masterjin maustein
12:30-14:00 vinyasa-nostot ja hypyt

SU Nadi Shodhana-päivä
9:30-11:30 Ohjatusti ja sovelletusti 2. sarjaa Masterjin maustein
12:30-14:00 Nadi Shodhana ja muita hengitysharjoituksia

Marko oli opettajansa M.S. Vishvanathin, oppilaiden kesken Masterjin, kahden kuukauden koulutuksessa viime vuonna (1. sarja) ja kuukauden koulutuksessa tänä vuonna (2. sarja). Tämä oli Markon 12. Mysoren matka, ja neljättä kertaa nykyisen opettajan "matkasssa".

Masterji on edesmenneen astangajoogan päägurun Sri. K. Pattabhi Joisin sisarenpoika ja läheinen oppilas suoraan Mysoresta. Hän on Suomessa toista kertaa loppukesästä tai alkusyksystä.
Tänä vuonna ensikertaa myös Turussa!!

Kurssit Intiassa ovat olleet antoisia. Niiden aikana on käyty astangajoogan 1. ja 2. sarjat hyvinkin tarkasti läpi. Sen pohjalta on tarkoitus pitää ohjatut tunnit "Masterjin maustein" eli käymme parin tunnin aikana läpi koko "ykkössarjan" lauantaina, ja osan "kakkosarjaa" sunnuntaina. Näiden aikana pyrimme antamaan jonkin mielenkiintoisen "pointin" joka asanasta, ja osin myös vinyasa-liikkeistä.

Toisella tunnilla lauantaina pureudumme syvemmälle vinyasa-nostojen ja hyppyjen saloihin. Puramme väli-vinyasan osiin tarkemmin, katsoen mistä se koostuu, ja mitä sen tekemiseen tarvitaan, ja teemme siihen valmistavia lisäharjoitteita. Tälle tunnille voi tulla vaikka ei olisi tehnyt astangajoogaa aiemmin!

Toisella tunnilla sunnuntaina pranayama- eli hengitysharjoitus aloittaen nadi shodhanasta, joka on siis samanniminen hengitysharjoitus, kuin toinen asentosaraja. Tälle tunnille voi myös tulla vaikka ei olisi tehnyt astangajoogaa aiemmin!

Kurssille voi tulla vain osittain tai kokonaan, vain yhtenä päivänä tai kahtena, vain aamulla tai päivällä.

Hinnat:
25/20€ per aamuharjoitus;
15/10€ per päivätunti;
Koko Kurssi 75/55€.15
kesä
2018
Pia Lehtisen viikonloppukurssi

17:00 - 12:00

Turun Astangajooga

Pia Lehtisen viikonloppukurssi

Ohjelma:

Pe klo 17-19 Ohjattu 1. sarja

La-Su klo 9:30-12:00 Mysore

Pia Lehtisen astangajoogan viikonlopukurssi kestää kolme päivää - ja tarkoittaa mahdollisuutta harjoitella tavallista intensviivisemmin kokeneen opettajan ohjauksessa.

Kurssilla opettajana Suomen ainoa sertifioitu astangajoogaopettaja Pia Lehtinen. Pia aloitti astangajoogan Helsingin Astanagjoogakoululla. Hän aloitti Intian Mysoressa käymisen Sri K. Pattabhi Joisin vielä opettaessa, ja hän on jatkanut vuosittain harjoittelu- ja opintomatkojaan Mysoren KPJAYI-salille. Nykyään hän opettaa Helsingissä omalla salillaan Mysore Yoga Helsinki.

Lauantaina ja sunnuntaina astangajoogalle tyypillistä oman hengityksen tahtiin tapahtuvaa mysoreharjoittelua.

HINNAT:

1 harjoitus: 25/20€

Koko kurssi: 70/55€

Tervetuloa!!FacebookTwitterLinkedIn